notícies

I FÒRUM D'OCUPACIÓ D'ALBAL

I FÒRUM D'OCUPACIÓ D'ALBAL

El CIPFP Catarroja va participar en l'I Fòrum d'Ocupació d'Albal que es va celebrar la setmana passada en el Casal Jove. Aquest esdeveniment està impulsat per la Regidoria d'*Ocupació i Promoció Econòmica a través de l'Agència de Desenvolupament Local.


Al voltant d'unes 500 persones van deixar el seu currículum i van assistir a conferències i tallers pràctics sobre les eines necessàries en la cerca d'ocupació. En aquest fòrum els participants podran gaudir de diferents activitats enfocades a la seua inserció en el món laboral i a l'emprenedoria, com a tallers, píndoles formatives, conferències, xarrades motivacionals, entrevistes laborals i estands informatius, a més de comptar amb un espai de networking laboral.
En el fòrum també van estar presents un total de 13 empreses col·laboradores, de sectors com l'alimentari, assistència domiciliària, restauració, grans superfícies o de recursos humans.


L'alcalde d'Albal, Ramón Marí, va anar l'encarregat d'inaugurar amb una xarrada el Fòrum d'Ocupació. Al costat d'ell, la Regidora de Promoció Ecónomica, Pilar Loeches i la Directora General d'Ocupació, Rocío Briones.