notícies

CONGRÉS INTERNACIONAL FP EUSKADI 2018

CONGRÉS INTERNACIONAL FP EUSKADI 2018

El Congrés Internacional de Formació Professional Euskadi es va celebrar els dies 30, 31 de maig i 1 de juny de 2018 Al Palau de Congressos Kursaal de Donostia-San Sebastian davall el títol "Aprenent el futur".

En estes jornades es van tractar diferents temes referits a la 4a Revolució Industrial, tecnologia avançada, fabricació intel·ligent, l'ocupació del futur així com les noves capacitats i el coneixement que requerixen estos entorns. Van participar representants de la Comissió Europea, professionals de diferents països així com representants, responsables i especialistes de les diferents comunitats autònomes que conformen l'Estat i allí va estar present el director del CIPFP Catarroja, el senyor Rafael Navarro Quiles, Rosa López, Subdirectora Formació para l'ocupació amb l'equip de Bankia.

Així mateix, es va elaborar un panell on van prendre part 6 xarxes internacionals que treballen en el camp de la FP: WFCP (Wordl Federation of Colleges and Polytechnics) , TA3 (Transatlantic Technology and Training Alliance, EFVET (European Forum for Technical and Vocational Education and Training) , CHAIN5 (Association to support the level five of VET in Europe) , EURASHE (European Association of Higher Education) i UNEVOC (Technical and Vocational Education and Training Unesco Network) .

El programa va constar amb nou ponències que van comprendre els àmbits descrits anteriorment. També es van exposar diferents tecnologies aplicades referides als entorns virtuals i als camps de la robòtica, dels drones i de la fabricació a través de la impressió en 3D.