Visualització de contingut web

Personal expert docent

El personal expert docent de LABORA du a terme les funcions següents:

  • Programar, impartir, tutoritzar i avaluar accions formatives incloses en la programació de Labora Formació, bé en la modalitat presencial, bé en la modaltat de teleformació.
  • Elaborar materials i recursos didàctics per a la formació i/o supervisar l'elaboració d'aquests.
  • Vigilar que els espais en què es du a terme la formació mantinguen les instal·lacions i l'equipament a punt per a ser utilitzats.
  • Assessorar sobre la compra de material, equipament i maquinària necessari.
  • Col·laborar en la selecció de l'alumnat.
  • Interaccionar amb empreses de la seua especialitat amb què poder acordar la realització de pràctiques professionals no laborals.
  • Informar sobre els itineraris formatius i les eixides professionals que ofereix el  mercat laboral en la seua especialitat.
  • Col·laborar en els processos d'acreditació de l'experiència.
  • Impulsar de manera permanent la qualitat de la formació i l'actualització didàctica.

A) BORSES DE TREBALL TEMPORAL

En aquest apartat trobaràs la informació relativa a les borses de treball temporal de personal expert docent de LABORA.

Per a pertànyer a una d'aquestes bosses d'ocupació temporal cal presentar la sol·licitud quan el termini de sol·licituds està obert, després de la publicació en el DOGV de la convocatòria corresponent.

Decret 220/2017, de 29 de desembre, del Consell, pel qual es regula la borsa de treball temporal de personal expert docent i s'aproven les bases del procediment de selecció i nomenament per a la realització d'accions formatives en les quals participe el SERVEF.

 

Convocatòries

FAMÍLIES PROFESSIONALS D'INFORMÀTICA I COMUNICACIONS, DE TRANSPORT I MANTENIMENT DE VEHICLES I DE VIDRE I CERÀMICA 

RESOLUCIÓ de 29 de maig de 2019, de la Direcció General de LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació, per la qual es convoca per a la seua constitució, una borsa d'ocupació temporal en aplicació del Decret 220/2017, de 29 de desembre, del Consell, pel qual es regula la borsa d'ocupació temporal de personal expert docent i s'aproven les bases del procediment de selecció i nomenament per a la realització d'accions formatives en les quals participe el Servici Valencià d'Ocupació i Formació, per a les famílies professionals de Informàtica i Comunicacions, Transport i Manteniment de Vehicles i Vidre i Ceràmica.

CORRECCIÓ d'errades de la RESOLUCIÓ de 29 de maig de 2019, de la Direcció General de LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació.

 

Sol·licituds:

Termini de presentació de sol·licituds: del 15/06/2019 al 15/07/2019, tots dos inclosos.

Les sol·licituds es tramiten telemàticament i convé llegir detingudament el procediment que cal seguir, abans de començar la tramitació. Si no has tramitat telemàticament amb anterioritat, pot ser que et siga útil obtindre major informació o bé realitzar una simulació de tramitació telemàtica.

Començar la tramitació de la sol·licitud

Llistes provisionals:

Les llistes provisionals de persones admeses i excloses es publicaran en aquesta mateixa pàgina.

FAMÍLIES PROFESSIONALS D'ENERGIA I AIGUA I DE FUSTA, MOBLE I SURO

RESOLUCIÓ de 5 de novembre de 2018, de la Direcció General del Servei Valencià d'Ocupació i Formació, per la qual es convoca per a la seua constitució, una borsa d'ocupació temporal en aplicació del Decret 220/2017, de 29 de desembre, del Consell, pel qual es regula la borsa d'ocupació temporal de personal expert docent i s'aproven les bases del procediment de selecció i nomenament per a la realització d'accions formatives en les quals participe el SERVEF, per a les famílies professionals d'Energia i Aigua i Fusta, Moble i Suro.

Sol·licituds:

Termini de presentació de sol·licituds: del 15/11/2018 al 14/12/2018, tots dos inclosos. Ampliació de termini fins al 19/12/2018.

Llistes provisionals:

Publicades noves llistes provisionals que substitueixen a les del 28/06/2019 per haver sigut revisades d'ofici. Les noves llistes se situen damunt dels anteriors.

Al·legacions:

Termini de presentació d'al·legacions: del 17/12/2019 al 31/12/2019, tots dos inclosos.

Ampliació del termini de presentació d'al·legacions: el termini s'àmplia fins al 07/01/2020 inclusivament.

Les al·legacions a les llistes provisionals es tramiten telemàticament i convé llegir detingudament el procediment que cal seguir, abans de començar la tramitació.

Començar la tramitació de les al·legacions

Llites definitives:

Publicades les llistes definitives.

Recurs:

Termini de presentació del recurs d'alçada: del 03/07/2020 al 03/08/2020, tots dos inclosos.

 

FAMILIES PROFESSIONALS DE FABRICACIÓ MECÀNICA, D'ELECTRICITAT I ELECTRÓNICA I DE INSTALACIÓ I MANTENIMENT

Resolució de 2 de juliol de 2018, de la Direcció General del Servei Valenciá d'Ocupació i Formació (SERVEF), per la qual es convoca per a la seua constitució, una borsa d'ocupació temporal en aplicación del Decret 220/2017, de 29 de desembre, del Consell, pel qual es regula la borsa de treball temporal de personal expert docent i s'aproven les bases del procediment de selecció i nomenament per a la realització d'accions formatives en les quals participe el SERVEF, per a les famílies professionals de Fabricació Mecànica, Electricitat i Electrònica, i Instalació i Manteniment.

Sol·licituds:

Termini de presentació de sol·licituds: del 10/07/2018 al 09/08/2018, tots dos inclosos.

Llistes provisionals:

Publicades noves llistes provisionals que substitueixen a les del 02/05/2019 per haver sigut revisades d'ofici. Les noves llistes se situen damunt dels anteriors.

Al·legacions:

Termini de presentació d'al·legacions: del 17/12/2019 al 31/12/2019, tots dos inclosos.

Ampliació del termini de presentació d'al·legacions: el termini s'àmplia fins al 07/01/2020 inclusivament.

Les al·legacions a les llistes provisionals es tramiten telemàticament i convé llegir detingudament el procediment que cal seguir, abans de començar la tramitació.

Començar la tramitació de les al·legacions

Llites definitives:

Publicades les llistes definitives.

Recurs:

Termini de presentació del recurs d'alçada: del 03/07/2020 al 03/08/2020, tots dos inclosos.

 

B) CONTRACTACIÓ DE PERSONAL EXPERT DOCENT

Documentació per a la contractació de l'expert docent