notícies

« Ves enrere

Projecte ERASMUS+

Projecte ERASMUS+

Des del 6/05 al 24/05, un grup d'alumnes del Centre d'FP Herningsholm Erhvervsskole de Herning Kommune (Dinamarca), han realizat una estada formativa en el nostre centre dins del projecte Erasmus+.

Durant la primera setmana es van plasmar idees i es van realitzar els plans i la planimetria de la pèrgola que construirien l'última setmana d'estada a Catarroja.
En la seua segona setmana, l'alumnat danés, va realitzar pràctiques formatives en l'empresa Hertalla.

La tercera i última setmana va concloure amb la fabricació i instal·lació d'una pèrgola en les instal·lacions de CIPFP Catarroja. Els treballs es van realitzar juntament amb alumnat d'FP Fusteria i Moble del nostre centre.
Aquesta experiència, permet als nostres alumnes establir la importància de la formació en idiomes i perdre la por a relacionar-se amb alumnes d'altres nacionalitats, la qual cosa potencia el seu interés per la realització de les seues pràctiques en països de l'estranger.

Aquesta és la segona vegada que els nostres alumnes participen en una experiència similar, esperem que siga tan satisfactòria com en la passada edició.