notícies

« Ves enrere

PROJECTE EUROPEU ABILITY TO DATE. CANTÚ - ITÀLIA

PROJECTE EUROPEU ABILITY TO DATE. CANTÚ - ITÀLIA

La setmana passada dos professors del Departament de Fusta del CIPFP Catarroja, aprofitant les mobilitats del Projecte Europeu Ability To Date, que desenvolupa aquest Centre, van realitzar una estada formativa en la Fundació Eanip de Cantú.

Aquesta estada ha permés conéixer de primera mà el sistema educatiu de Formació Professional Italià, posant l'accent en la formació de les matèries de fusta i moble.
Els professors Abel Verdejo i José Miguel Martínez, han aprofitat per a visitar les empreses on alumnes del Grau Mitjà de la especilitat de Fusta i Moble, del CIPFP Catarroja estan realitzant pràctiques, en col·laboració amb Enaip.


Els alumnes estan realitzant unes pràctiques de tres setmanes i el grau de satisfacció per part dels empresaris que han col·laborat en molt satisfactori respecte al nivell i la responsabilitat que han demostrat els nostres alumnes.


Destacar la importància d'aquestes accions, que permeten al professorat avaluar de forma pràctica el nivell dels coneixements que imparteixen, referent a altres països, així com establir contactes amb Centres de Formació, Empreses i Institucions, amb la finalitat de preparar en un futur projectes de col·laboració que permeten millores en tots els nivells de la formació.

Més fotos en Facebook