notícies

« Ves enrere

Jornada "FINANÇA ENERGIA"

Jornada "FINANÇA ENERGIA"

La macro jornada "Finança Energia" organitzada per Avasen va reunir, el passat 30 d'octubre, va congregar experts nacionals i internacionals de referència en els sectors financer i energètic, a la recerca d'un model energètic sostenible. L'associació va reunir a més de 160 professionals de les energies renovables, banca, inversors, plataformes de finançament col·laboratiu o administradors de finques en la seu de Innsomnia, entre ells també es trobava professorat de CIPFP Catarroja.

Durant la jornada es van analitzar  els nous models de finançament per a les energies netes. Els temes tractats van versar sobre com finançar l'autoconsum, des de la idea fins a la seua posada en marxa, a les grans plantes de renovables, a través de diferents instruments financers: préstecs participatius, participació en capital, bons verds, micromecenatge, crowlending, bons verds o els tradicionals préstecs o lísing d'entitats bancàries.

Sr. Rafael Climent, Conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball GVA, va apostar per un canvi de model energètic donant suport a les energies renovables i l'autoconsum.

A més, l'esdeveniment va comptar  amb moments dedicats a networking per a facilitar la relació i l'intercanvi d'experiències entre els assistents.