notícies

« Ves enrere

IX JORNADES DE PORTES OBERTES

IX JORNADES DE PORTES OBERTES

Els dies 18 i 19 han tingut lloc les "IX Jornades de portes Obertes" en CIPFP Catarroja. Aquestes jornades pretenen ser un punt d'informació per a tots aquells/as interessats a estudiar formació professional i vulguen conéixer millor com s'accedeix, en què consisteix i quines alternatives d'estudis agrupa. Donar a conéixer a l'alumnat la projecció a Europa i els projectes Erasmus.
La jornada es va organitzar des del Departament d'Orientació del centre en col·laboració amb professorat de les diferents Famílies Professionals que s'ofereixen en el centre.
Durant aquests dos dies ens van visitar Col·legi Sant Antoni de Pàdua II, Col·legi Larrodé cooperativa Valenciana, IES Sedaví, Florida Secundària, IES Albal, IES La Sènia, IES Massanassa, IES 25 d'abril.
Dins d'aquestes jornades ens van visitar jugadors cadets de la Residència Llevant UD que van recórrer les instal·lacions i van conéixer oferta formativa del centre.
Personal de Cefire València i la directora Cefire Específic FP Cheste i de la Secció de Foment d'Ocupació de Labora. De la mateixa manera Jesús Monzó, alcalde de Catarroja també van visitar les instal·lacions del centre amb motiu de les jornades.