notícies

« Ves enrere

Conferència Projecte Erasmus+ IN4WOOD

Conferència Projecte Erasmus+ IN4WOOD

El passat 30 d'octubre es va celebrar en l'oficina de Eurada a Brussel·les va tindre lloc la conferència final del projecte Erasmus+ IN4WOOD.

Aquest projecte, en el qual participa CIPFP Catarroja i  coordinat per CETEM (Múrcia), versa sobre la prospectiva de les tecnologies de la Indústria 4.0 en la formació, l'ocupació i el desenvolupament regional. La seua missió és: assumir el repte de la Indústria 4.0 (I4.0) reunint empresaris, investigadors, experts en tecnologia i funcionaris regionals i de la UE. Els assistents van obtindre una visió general de com les indústries clau – dels sectors Fusta i mobles, entre altres - poden modernitzara i innovar, preparant-se per als canvis imposats per les tecnologies emergents.

El principal assoliment d'aquest projecte ha sigut proporcionar les habilitats que la indústria necessita per a crear una força de treball a prova d'I4.0. Per a concloure, els participants es van ocupar de l'impacte d'IN4WOOD no solament en el sector de la fusta i el moble. L'exemple proporcionat per aquest projecte a través del desenvolupament de "plataformes virtuals d'aprenentatge dedicades a les ciències aplicades de la fusta i moble" també pot ajudar la indústria, les institucions d'aprenentatge i els governs a abordar les necessitats futures del mercat laboral.