notícies

« Ves enrere

AVANT FP 2018

AVANT FP 2018

CIPFP Catarroja va participar els dies 14, 15 i 16 de desembre de 2018, en el Museu de les Ciències de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, en AVANTFPERE.

Es tracta d'una porta oberta per a posar en valor les millors accions d'orientació professional, tallers pràctics, projectes d'innovació i emprenedoria o demostracions de competències en els campionats de Formació Professional (Skills); així com un punt de trobada on compartir experiències i bones pràctiques educatives que es realitzen en els centres de Formació Professional i Ensenyaments Artístics i Esportius professionals al llarg de tota la Comunitat Valenciana.

El President de la Generalitat, Ximo Puig, i els Consellers van recórrer la fira visitant l'escenari principal i presenciant diferents exhibicions.

Rafael Gómez, alumne del centre i campió de SKillsCV, és entrevistat en un programa de la Cadena SER al costat del Conseller d'Educació.

El dissabte va ser el cantant Agoney, participant en Operació Triomf 2017 qui va visitar la fira. Ignacio García, professor d'Energies Renovables en CIPFP Catarroja li va explicar el funcionament de la càmera termogràfica.

Domingo dia 16 és el torn dels Skills. Rafael Gómez, alumne del centre i campió de SKillsCV, prepara al costat de Francisco Ibáñez i Javier Ferrer, professors del centre, la presentació de l'Equip CV Skills.

Jesús Juan, alumne de 1r Grau Superior de Disseny i *Amueblamiento, medalla de bronze en especialitat Fusteria en l'última edició de Skills CV va participar en promoció dels *Skills i la Família de Fusta, Moble i Suro en AvantFPERE al costat dels guanyadors Fusteria i Ebenisteria.

VÍDEO AVANT FP

ÀLBUM FOTOS

VÍDEO INSTAL·LACIÓ I MANTENIMENT

VÍDEO ENERGIES RENOVABLES

VÍDEO FUSTA, MOBLE I SURO