Visualització de contingut web

DEPARTAMENT D'ENERGIA i AIGUA

El sector industrial de l'energia i aigua forma part dels recursos estratègics de qualsevol país. D'esta manera, els processos tecnològics d'obtenció, transformació, operació i manteniment són clau en la configuració d'una xarxa energètica i de subministrament d'aigua, segura i d'alta qualitat. Conseqüentment, la necessitat de professionals preparats és fonamental per a satisfer les demandes tecnològiques i organitzatives d'este sector.

El valor afegit d'esta família és la transversalitat amb altres camps d'activitat. Es detecta una important interacció amb la d'Electricitat i Electrònica i es complementa amb les famílies professionals de Seguretat i Medi Ambient i d'Instal·lació i Manteniment.

Cap del departament

Vicente Benlloch Ramos

Visualització de contingut web

FORMACIÓ PROFESSIONAL INICIAL EN ENERGIA I AIGUA

El CIPFP Catarroja està autoritzat per a impartir els següents cicles formatius de la família professional d'Energia i Aigua:

Cicles formatius de Grau Superior

Visualització de contingut web

FORMACIÓ PROFESSIONAL PER A L'OCUPACIÓ EN ENERGIA I AIGUA

El CIPFP Catarroja està acreditat per a impartir els següents certificats de professionalitat de la família d'Energia i Aigua:

Àrea Professional d'Eficència Energètica

Àrea Professional d'Energies renovables

Àrea Professional de CAPTACIÓ, TRACTAMENT I DISTRIBUCIÓ D'AIGUA

NOTÍCIES DEL DEPARTAMENT D'ENERGIA I AIGUA

Visita al parc eòlic Viudo II de l'empresa SAETA YIELD

El passat 10 de novembre els alumnes de 2n Curs del Cicle Superior d'Energies Renovables van realitzar una visita al parc eòlic Viudo II de l'empresa...

notícies anteriors