Tauler d'anuncis

« Ves enrere

Convocatòria Proves lliures

Convocatòria Proves lliures

**Les proves lliures per a l'obtindre el Títol de Tècnic i/o Tècnic Superior en FP convocades queden AJORNADES en les dates de la seua realització. Aquest ajornament ve provocat per la situació excepcional que ha provocat el CODVID-19.

Demanem a les persones inscrites que romanguen atentes a les xarxes socials i web del centre. En la mesura que rebem indicacions la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport les anirem publicant.

 
Convocades les proves lliures per a l'obtenció de títols Grau Superior Eficiència Energètica i Energia Solar Tèrmica, i Grau Superior Energies Renovables en el nostre centre.
 
  • Dates INSCRIPCIÓ: Del 4 de novembre al 15 de novembre de 2019, tots dos inclusivament.
  • RECLAMACIÓ llestes provisionals de persones admeses i excloses: del 29 de novembre de 2019 al 13 de gener de 2020.
  • PUBLICACIÓ LLESTES DEFINITVES de persones admeses i excloses: 17 de gener de 2020. Sol·licitud d'anul·lació de matrícula: del 28 de novembre de 2019 al 16 de gener de 2020. Llistat Definitiu Admessos
  • PUBLICACIÓ per part del Centre Examinador de les ORIENTACIONS a l'alumnat: Fins al 4 de febrer de 2020.
  • REALITZANT PROVES: del 30 de març al 8 d'abril de 2020.
  • RECLAMACIONS QUALIFICACIONS: dins dels 3 dies hàbils següents a la publicació dels resultats.
Procediment de SOL·LICITUD de matrícula de les proves per a l'obtenció dels títols de Tècnic/a i Tècnic/a Superior de Formació Professional, any 2020.
 
ORDRE de 29 de gener de 2008, per la qual es regulen les proves per a l'obtenció dels títols de Tècnic i de Tècnic Superior.
 
RESOLUCIÓ de 15 d'octubre de 2019, de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, per la qual es convoquen proves per a l'obtenció dels títols de tècnic i de tècnic superior de Formació Professional. (DOGV núm. 8662 de 23.10.2019)