« Ves enrere

ET DONEM LES CALUS

ET DONEM LES CALUS

Et Donem Les Claus és una campanya d'orientació laboral dirigida a persones desocupades o en cerca de millora d'ocupació, amb l'objectiu de facilitar les eines necessàries per a tindre èxit en una entrevista de treball.

 

A través de diferents vídeos, infografies i cartells anirem mostrant les millors tècniques per a enfrontar-se a una entrevista de treball per primera vegada, així com , què respondre en cas de no tindre experiència o haver-se deixat els estudis. També donarem tècniques per a realitzar una entrevista telemàtica, tan important en aquesta època marcada per la pandèmia i el teletreball. Així mateix, us explicarem què són i com es desenvolupen les dinàmiques de grup en la selecció de personal.

 

Durant aquesta campanya, la protagonista és la ciutadania. . Per a això, Labora interactuarà amb la gent a través d'enquestes i reptes diaris, on proposarem situacions reals i plantejarem preguntes compromeses que se solen donar en entrevistes de treball. Ací podreu proposar diferents respostes i des de Labora us ajudarem a obtindre la millor solució possible.

 

Durant les pròximes 8 setmanes, anirem revelant diferents consells, trucs i resolució de dubtes en les nostres xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin i Youtube. Per a això, publicarem quatre vídeos protagonitzats per professionals d'orientació laboral amb diversos anys d'experiència, que proporcionaran una informació real, pròxima i didàctica, amb exemples quotidians. També publicarem més de 50 imatges amb consells i resolució de preguntes difícils.

 

Realitzarem una desena d'enquestes i tres infografies per a interactuar amb la ciutadania.

✅ Facebook: @GVALabora
✅ Twitter: @GVAlabora
Instagram: @GVAlabora
✅ LinkedIn: Servicio Valenciano de Empleo y Formación
✅ Youtube: GVAlabora