Ofertes

On puc consultar i inscriure'm a les ofertes d'ocupació?

Pots informar-te de les ofertes d'ocupació de LABORA a través de la pàgina www.labora.gva.es en l'apartat  "busque ocupació" - GvaJobs. Si estàs inscrit/a i t'interessa alguna oferta podràs presentar la teua autocandidatura identificant-te amb el NID i el codi autoservef que consta en el teu DARDE

 

 

Puc accedir a les ofertes d'ocupació de LABORA des d'una altra Comunitat?

Els demandants d'altres comunitats no poden postular la seua autocandidatura a ofertes del Servef per internet, ja que és impossible estar inscrit en dues comunitats autònomes diferents.

En tota Espanya és obligatori inscriure's en els serveis públics d'ocupació que corresponga per lloc de residència i és necessari acreditar el domicili habitual.

No obstant això, quan veges una oferta del teu interés en la nostra web, sota el lloc oferit apareix el Centre Gestor. Es tracta de l'Espai Labora que gestiona aqueixa oferta. A través del "Cercador d'Espai Labora" que trobaràs en la pàgina principal podràs localitzar el telèfon de l'Espai per a contactar amb ells, on t'informaran i podran assignar-te a l'oferta si reuneixes els requisits.