Inscripció

¿Com m'inscric en LABORA?

Per a donar-se d'alta com a demandant d'ocupació pots fer-ho per diversos mitjans, depenent si ja has estat inscrit/a amb anterioritat o si és la primera vegada que t'inscrius.

Si és la primera inscripció, pots fer-ho:

  • Demanant cita prèvia en la nostra web: www.labora.gva.es , Autoservef - Renovació, Inscripció i Baixa - Inscripció com a Demandant , si és la teua primera inscripció, o provens d'una altra oficina o d'una altra Comunitat Autònoma.
  • Telefonant al 012  (si disposes de tarifa plana a números fixos o si telefones des de fora de la Comunitat 963 86 60 00)

Si ja has estat inscrit/a pots donar-te d'alta una altra vegada

  • Per internet en la nostra web: www.labora.gva.es - Autoservef - Renovació, Inscripció i Baixa- Inscripció com a Demandant             

  • Telefonant al 012 (si disposes de tarifa plana a números fixos o si telefonades des de fora de la Comunitat 963 86 60 00)

- Pots descarregar-te l'APP per a poder fer tots aquests tràmits des del mòbil o la tablet

- Disposes d'una xarxa de caixers Autoservef en tots els Espai Labora (i en alguns ajuntaments de localitats que no tenen Espai Labora) perquè pugues realitzar els tràmits per internet.

En quin Espai Labora he d'inscriure'm?

La inscripció només pots realitzar-la en l'Espai Labora que et correspon per domicili, acreditat amb el teu DNI o el Certificat d'Empadronament.

Si no saps quin es el teu Espai Labora  pots consultar-ho des de la nostra web en el cercador. Depenent del municipi o del codi postal et correspondrà l'un o l'altre.