Altres

Puc actualitzar el meu currículum on-line?

Sí, entrant en Autoservef, dins de l'apartat "Demanda d'ocupació" apareixerà el teu currículum.

Pots actualitzar-ho a través d'internet en la següent ruta: Autoservef/Demanda d'ocupació/Autoentrevista. Les dades introduïdes, no s'incorporaran a la teua demanda fins que no siguen validats per l'Espai Labora en el termini de deu dies. També pots modificar-ho en el teu Espai LABORA demanant cita en atenció personalitzada Autoservef/Cita prèvia.

En la pestanya "Dades personals" pots modificar únicament el domicili de notificació, el telèfon i el correu electrònic.

No funciona la web

T'aconsellem que esborres l'historial de cerca o proves amb un altre navegador. Si tens dificultats per a accedir a alguna funcionalitat de la web disposes d'un formulari per a incidències informàtiques en el següent enllaç: com-contactar - incidències informàtiques. 

D'aquesta manera la teua consulta arribarà directament al Servei d'Informàtica per a la seua solució.

En cas que el teu accés a la web siga per a la renovació de la demanda et recordem  que  els problemes tècnics i de connexió que dificulten o impedisquen l'accés a la renovació no eximeixen a la persona demandant de l'obligació de renovar la demanda d'ocupació en la data establida, havent de dirigir-te com més prompte millor a qualsevol Espai Labora per a realitzar personalment  la renovació.